Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 1 706 Kč
skladem
naše cena 1 267 Kč
skladem
naše cena 1 162 Kč
skladem

NOVINKY

arr311.11.2018 - právě pro Vás připravujeme novou kolekci zn. BefadoVážený zákazníci, každý den přidáváme nové zboží zn. Befado z kolekce zima 2018. Můžete se těšit na... arr3V sobotu 10.11. 2018 otevřeno do 12:00Vážený zákazníci, v sobotu 10.11.2018 máme otevřenou prodejnu do 12:00 hod. Děkujeme za pochopení... arr312.10. - 19.10.2018 akce na dětské celoroční boty SuperfitVyužijte úžasné slevy na celoroční boty Superfit. Máme tu botičky od velikosti 19 až po velikost... arr34.10.2018 - stále doplňujeme novou kolekci zimní obuvi SUPERFITSice to venku na zimu ještě tak nevypadá, ale mi jsme už připraveni Vám představit novou kolekci... arr326.9.2018 - Dětské celoroční boty Superfit NOVÁ KOLEKCE 2018Je tu podzim a my máme pro Vás připravenou novou kolekci dětské celoroční obuvi SUPERFIT. U nás... arr325.9.2018 ve státní svátek 28.9.2018 zavřenoVážený zákazníci, ve státní svátek 28.9.2018 je prodejna zavřená, ale v sobotu 29.9. od 10:00 -... arr3v sobotu 29.9.2018 OTEŘENOVážený zákazníci, ve státní svátek 28.9.2018 je prodejna zavřená, ale v sobotu 29.9. od 10:00 -... arr3Od 1.9.2018 opět otevřeno i v sobotuVážení zákazníci,  od 1.9.2018 máme opět v prodejně Svět dětské obuvi na Kubánském náměstí 10,... arr33.8.2018 v pátek dovolenáVážení zákazníci, v pátek 3.8.2018 bude prodejna z důvodu dovolené UZAVŘENA. Veškeré objednávky z... arr317.7.2018 - NOVÉ ZBOŽÍ - dětské bačkory Superfit  Nově u nás najdete dětské bačkory Superfit z kolekce podzim 2018.    ... arr31.6.2018 - AKCE - letní sandálky   Dnes začíná akce na letní sandálky zn. SUPERFIT. Doprava zdarma se vztahuje i na tuto akci!!!... arr323.5.2018 - GDPRI my jsme připraveni chránit Vaše osobní údaje. Děkujeme Vám za důvěru a stálou přízeň.... arr312.2.2018 - Novinka č.1 Jsme rádi, že Vám můžeme představit náš nový E shop. Jak se Vám líbí?...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 1 162 Kč
skladem
naše cena 2 112 Kč
skladem
naše cena 2 040 Kč
skladem

KONTAKTY

B.B.Boty - svět dětské obuvi
Kubánské náměstí 1267/10
tel: 777 199 449
napište nám

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Blanka Banková - B.B.Boty - svět dětské obuvi, se sídlem Raffaelova 1990/3 100 00 Praha 10, IČ 67417370, Živnostenský list vydaný dne 15.10.1997 v Praze (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ