Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá: 10:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
14.04.2020
od 27.4.2020 prodejna OTEVŘENA
Vážení zákazníci, dle posledních informací vlády ohledně uvolňování mimořádných opatření z největší pravděpodobností bude naše    prodejna 27.4. O... číst celé
16.03.2020
Omezení v rámci epidemie koronavirusu
Milý rodičové, jsme v situaci, která nás sice velmi omezuje, ale je pro nás všechny důležitá.  Budeme se snažit veškeré Vaše potřeby ohledně zdravého... číst celé
18.02.2020
Novinka - Dětské celoroční boty D.D.Step
Jaro je již za dveřma a my tu máme první jarní vlaštovky z jarní kolekce dětských celoroční bot D.D.Step.   „ Předností obuvi D.D.step je přede... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Chci zasílat newsletter

Newsletter bude odesílán na vámi vložený kontaktní email.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Blanka Banková - B.B.Boty - svět dětské obuvi, se sídlem Raffaelova 1990/3 100 00 Praha 10, IČ 67417370, Živnostenský list vydaný dne 15.10.1997 v Praze (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
 
         

 

 

 

 

Rady a tipy k  dětské obuvi

Naše články

Celoroční obuv

Dětské sandále

Dětské zimní boty

Dětské bačkory

Potřebujete poradit s výběrem dětské obuvi?
Po - Pá: 10:00 - 18:00
© Copyright 2011 – 2020 Svět dětské obuvi
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.