Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 940 Kč
skladem
naše cena 967 Kč
skladem
naše cena 1 214 Kč
skladem

NOVINKY

arr328.10.2019 - prodejna ZAVŘENAVážený zákazníci,   V den státní svátku 28.10.2019 je prodejna Svět dětské obuvi zavřená.  Budeme... arr3od 31.8.2019 znovu zahájen sobotní provoz prodejnyVážený zákazníci,   od 31.8.2019 máme v sobotu opět prodejnu otevřenou a to od 10:00 - 12:30 Ve... arr3Nová kolekce bačkor Befado je tu!Prázdniny pomalu končí a nastává čas nového školní a školkového roku. A čím začít? U nás určitě... arr31.8. a 2.8. 2019 máme DOVOLENOUVážený zákazníci,   dne 1.8. a 2.8.2019 máme dovolenou.  Veškeré objednávky v době dovolené budou... arr3Dne 2.7.2019 otevřeno do 14:00 hodinVážený zákazníci,   dne 2.7.2019 máme otevřeno do 14:00 hodin   Děkujeme za pochopení a... arr3od 3.7.2019 do 14.7.2019 DOVOLENÁVážený zákazníci,   dne 2.7.2019 máme otevřeno do 14:00 hodin a od 3.7.2019 do 14.7.2019 máme... arr3OD 1.7.2019 prázdninový provoz v kamenné prodejněVážený zákazníci,   od 1.7.2019 máme prázdninový provoz v kamenné prodejně:   Pondělí: 10:00 -... arr311.6.2019 - sleva na dětské letní sandálkyÚžasné slevy na dětské sandálky. Léto je v plném proudu, prázdniny jsou za dveřmi a my jsme pro Vás... arr310.5.2019 - sleva na celoroční boty SuperfitPrávě jsme pro Vás na našem E-shopu zlevnili novou kolekce celoročních bot Superfit. Využijte úžasné... arr330.4.2019 - v sobotu 4.5. DOVOLENÁVážený zákazníci,   v sobotu 4.5.2019 z důvodu dovolené je prodejna ZAVŘENA.   Děkujeme za... arr310.3.2019 - dětské celoroční boty D.D.StepNově u nás najdete dětské celoroční boty D.D.Step, které jsou vyrobeny na velmi ohebných podešvích,... arr31.3.2019 - dětské celoroční boty SuperfitPrávě jsme pro Vás připravili novou kolekci dětské celoroční obuvi SUPERFIT. U nás najdete celoroční... arr320.12.2018 - Vánoční dovolená v prodejně Svět dětské obuvi   Vážený zákazníci,  od 22.12.2018 do 1.1.2019 máme na naší prodejně Vánoční dovolenou, ale náš... arr315.12.2018 - Vánoční slevy - 20% sleva na veškerou zimní obuv   Vánoční výprodej - 20% slevy na veškerou zimní obuv Podívejte se na bezkonkurenční ceny na... arr310.12.2018 - v pátek 14.12. je prodejna z důvodu dovolené ZAVŘENÁVážený zákazníci,   v pátek 14.12.2018 z důvodu dovolené je prodejna ZAVŘENA.   Děkujeme za... arr35.12.2018 - Mikulášská nadílka na E-shopu 20% sleva na veškerou zimní obuv   Právě teď na našem E-shopu 20% sleva - výprodej dětské zimní obuvi Přejeme Vám i Vašim dětem... arr32.12.2018 - od 3.12.2018 prodejna otevřena do 17 hodinVážený zákazníci,   od 3.12.2018 do 2.3.2019 Vás rádi uvítáme v naší prodejně pátek od 10:00 -... arr329.11.2018 - dětské bačkůrky Befado z nové kolekce jsou tuVážený zákazníci, právě jsme pro Vás připravili novou kolekci plátěnek a bačkůrek Befado. Odkaz... arr327.11.2018 - už frčí prodej Vánočních dárkových poukazů na dětské botyVážený zákazníci, sháníte praktický dárek pod stromeček pro Vaše blízké dítko??? Netrapte se jakou... arr311.11.2018 - právě pro Vás připravujeme novou kolekci zn. BefadoVážený zákazníci, každý den přidáváme nové zboží zn. Befado z kolekce zima 2018. Můžete se těšit na... arr3V sobotu 10.11. 2018 otevřeno do 12:00Vážený zákazníci, v sobotu 10.11.2018 máme otevřenou prodejnu do 12:00 hod. Děkujeme za pochopení... arr312.10. - 19.10.2018 akce na dětské celoroční boty SuperfitVyužijte úžasné slevy na celoroční boty Superfit. Máme tu botičky od velikosti 19 až po velikost... arr34.10.2018 - stále doplňujeme novou kolekci zimní obuvi SUPERFITSice to venku na zimu ještě tak nevypadá, ale mi jsme už připraveni Vám představit novou kolekci... arr326.9.2018 - Dětské celoroční boty Superfit NOVÁ KOLEKCE 2018Je tu podzim a my máme pro Vás připravenou novou kolekci dětské celoroční obuvi SUPERFIT. U nás... arr325.9.2018 ve státní svátek 28.9.2018 zavřenoVážený zákazníci, ve státní svátek 28.9.2018 je prodejna zavřená, ale v sobotu 29.9. od 10:00 -... arr3v sobotu 29.9.2018 OTEŘENOVážený zákazníci, ve státní svátek 28.9.2018 je prodejna zavřená, ale v sobotu 29.9. od 10:00 -... arr3Od 1.9.2018 opět otevřeno i v sobotuVážení zákazníci,  od 1.9.2018 máme opět v prodejně Svět dětské obuvi na Kubánském náměstí 10,... arr33.8.2018 v pátek dovolenáVážení zákazníci, v pátek 3.8.2018 bude prodejna z důvodu dovolené UZAVŘENA. Veškeré objednávky z... arr317.7.2018 - NOVÉ ZBOŽÍ - dětské bačkory Superfit  Nově u nás najdete dětské bačkory Superfit z kolekce podzim 2018.    ... arr31.6.2018 - AKCE - letní sandálky   Dnes začíná akce na letní sandálky zn. SUPERFIT. Doprava zdarma se vztahuje i na tuto akci!!!... arr323.5.2018 - GDPRI my jsme připraveni chránit Vaše osobní údaje. Děkujeme Vám za důvěru a stálou přízeň.... arr312.2.2018 - Novinka č.1 Jsme rádi, že Vám můžeme představit náš nový E shop. Jak se Vám líbí?...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 1 091 Kč
skladem
naše cena 2 112 Kč
skladem
naše cena 1 224 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Blanka Banková - B.B.Boty - svět dětské obuvi, se sídlem Raffaelova 1990/3 100 00 Praha 10, IČ 67417370, Živnostenský list vydaný dne 15.10.1997 v Praze (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ