Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3od 27.4.2020 prodejna OTEVŘENAVážení zákazníci, dle posledních informací vlády ohledně uvolňování mimořádných opatření z... arr3Omezení v rámci epidemie koronavirusuMilý rodičové, jsme v situaci, která nás sice velmi omezuje, ale je pro nás všechny důležitá.... arr3Novinka - Dětské celoroční boty D.D.StepJaro je již za dveřma a my tu máme první jarní vlaštovky z jarní kolekce dětských celoroční bot... arr324.1.2020 pauza 12:45 - 13:45Vážený zákazníci,   V pátek 24.1.2020 od 12:45 do 13:45 hod. je z technických důvodů prodejna... arr323.12.2019 - 1.1.2020 DOVOLENÁ   Vážený zákazníci,  od 23.12.2019 do 1.1.2020 máme na naší prodejně Vánoční dovolenou, ale... arr318.12.2019 prodejna otevřena do 17 hodVážený zákazníci,   Ve středu 18.12.2019 je prodejna z technických důvodů otevřena do 16:30... arr32.12.2019 prodejna otevřena do 17 hodVážený zákazníci,   Ve středu 2.12.2019 je prodejna z technických důvodů otevřena do 17:00... arr327.11.2019 otevřeno do 17:00 hod.Vážený zákazníci,   Ve středu 27.11.2019 je prodejna z technických důvodů otevřena do 17:00... arr328.10.2019 - prodejna ZAVŘENAVážený zákazníci,   V den státní svátku 28.10.2019 je prodejna Svět dětské obuvi zavřená.  Budeme... arr3od 31.8.2019 znovu zahájen sobotní provoz prodejnyVážený zákazníci,   od 31.8.2019 máme v sobotu opět prodejnu otevřenou a to od 10:00 - 12:30 Ve... arr3Nová kolekce bačkor Befado je tu!Prázdniny pomalu končí a nastává čas nového školní a školkového roku. A čím začít? U nás určitě... arr31.8. a 2.8. 2019 máme DOVOLENOUVážený zákazníci,   dne 1.8. a 2.8.2019 máme dovolenou.  Veškeré objednávky v době dovolené budou... arr3Dne 2.7.2019 otevřeno do 14:00 hodinVážený zákazníci,   dne 2.7.2019 máme otevřeno do 14:00 hodin   Děkujeme za pochopení a... arr3od 3.7.2019 do 14.7.2019 DOVOLENÁVážený zákazníci,   dne 2.7.2019 máme otevřeno do 14:00 hodin a od 3.7.2019 do 14.7.2019 máme... arr3OD 1.7.2019 prázdninový provoz v kamenné prodejněVážený zákazníci,   od 1.7.2019 máme prázdninový provoz v kamenné prodejně:   Pondělí: 10:00 -... arr311.6.2019 - sleva na dětské letní sandálkyÚžasné slevy na dětské sandálky. Léto je v plném proudu, prázdniny jsou za dveřmi a my jsme pro Vás... arr34.10.2018 - stále doplňujeme novou kolekci zimní obuvi SUPERFITSice to venku na zimu ještě tak nevypadá, ale mi jsme už připraveni Vám představit novou kolekci... arr326.9.2018 - Dětské celoroční boty Superfit NOVÁ KOLEKCE 2018Je tu podzim a my máme pro Vás připravenou novou kolekci dětské celoroční obuvi SUPERFIT. U nás... arr325.9.2018 ve státní svátek 28.9.2018 zavřenoVážený zákazníci, ve státní svátek 28.9.2018 je prodejna zavřená, ale v sobotu 29.9. od 10:00 -... arr3v sobotu 29.9.2018 OTEŘENOVážený zákazníci, ve státní svátek 28.9.2018 je prodejna zavřená, ale v sobotu 29.9. od 10:00 -... arr3Od 1.9.2018 opět otevřeno i v sobotuVážení zákazníci,  od 1.9.2018 máme opět v prodejně Svět dětské obuvi na Kubánském náměstí 10,... arr33.8.2018 v pátek dovolenáVážení zákazníci, v pátek 3.8.2018 bude prodejna z důvodu dovolené UZAVŘENA. Veškeré objednávky z... arr317.7.2018 - NOVÉ ZBOŽÍ - dětské bačkory Superfit  Nově u nás najdete dětské bačkory Superfit z kolekce podzim 2018.    ... arr31.6.2018 - AKCE - letní sandálky   Dnes začíná akce na letní sandálky zn. SUPERFIT. Doprava zdarma se vztahuje i na tuto akci!!!... arr323.5.2018 - GDPRI my jsme připraveni chránit Vaše osobní údaje. Děkujeme Vám za důvěru a stálou přízeň.... arr312.2.2018 - Novinka č.1 Jsme rádi, že Vám můžeme představit náš nový E shop. Jak se Vám líbí?...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 2 112 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Blance Bankové - B.B.Boty - svět dětské obuvi, se sídlem Raffaelova 1990/3 100 00 Praha 10, IČ 67417370, Živnostenský list vydaný dne 15.10.1997 v Praze (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • jméno a přijmení
    • telefoní číslo
    • adresa bydliště
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru Microsoft Outlook 
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ