Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá: 10:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
29.07.2021
2.8. - 4.8. 2021 - dovolená
DOVOLENÁ OD 2.8. DO 4.8.2021 je prodejna z důvodu dovolené ZAVŘENA. Veškeré objednávky z E-shopu budou vyřízeny 5.8.2021.   Děkujeme za pochopení ... číst celé
25.06.2021
OD 30.6.2021 DO 18.7.2021 - DOVOLENÁ | Svět dětské obuvi
    OD 30.6.2021 DO 18.7.2021 máme dovolenou.   Veškeré objednávky v toto termínu budou expedovány 19.7.2021.   Jako poděkování za Vaší přízeň j... číst celé
09.04.2021
12.4.2021 opět otvíráme náš obchod s dětskou obuví na Praze 10 | Svět dětské obuvi
Vážení zákazníci,   12.4.2021 konečně opět otvíráme naší prodejnu     Svět dětské obuvi Kubánské náměstí 10 100 00 Praha 10   Už se na vás ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Chci zasílat newsletter

Newsletter bude odesílán na vámi vložený kontaktní email.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Blance Bankové - B.B.Boty - svět dětské obuvi, se sídlem Raffaelova 1990/3 100 00 Praha 10, IČ 67417370, Živnostenský list vydaný dne 15.10.1997 v Praze (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
 
         

 

 

 

 

Rady a tipy k  dětské obuvi

Naše články

Celoroční obuv

Dětské sandále

Dětské zimní boty

Dětské bačkory

Potřebujete poradit s výběrem dětské obuvi?
Po - Pá: 10:00 - 18:00
© Copyright 2011 – 2020 Svět dětské obuvi
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.